Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk

Energy Globe vides ilgtspējas balva

06.09 2019 Jaunumi

Septembra sākumā Thermowhite tika pasniegta Energy Globe Award vides ilgtspējības balva par tā produkta ilgmūžību un ekoloģisko ilgtspēju. Esam patiesi lepni un sakām lielu paldies saviem starptautiskajiem partneriem – Alois Edler, Christian Edler, Thomas Eisinger, kā arī visiem Thermowhite partneriem Latvijā un Skandināvijā, kuru ilgstošā sadarbība apliecina Thermowhite produktu kvalitāti.

Kas ir ENERGY GLOBE?
Zaļās enerģijas un vides ilgtspējības balva.
Energy Globe Award uz doto brīdi ir prestižākā vides balva pasaulē. Ar vairāk kā 187 iesaistītajām valstīm un aptuveni 2000 projektu iesniegumiem gadā. Tiek izšķirti projekti reģionālā, nacionālā un globālā mērogā, kas taupa un ļauj izmantot atkārtoti pārstrādājamos resursus. Piemēram iegūstot enerģiju izmantojot atjaunojamos vai bez emisijas resursus. Apbalvošanas ceremonijas notiek visā pasaulē. Tā mērķis ir piesaistīt globālu uzmanību ilgtspējīgiem, visur piemērojamiem vides risinājumiem un motivēt cilvēkus arī aktīvi darboties šajā jomā.

Thermowhite ir izstrādājusi īpašu pārstrādes tehnoloģiju, kas ļauj apstrādāt bīstamos EPS atkritumus un pārvērst tos par augstas kvalitātes izolācijas izejvielām. Pēc tam iegūto ekstrudēto polistirola granulu sajauc ar speciālu minerālu bāzes maisījumu, lai iegūtu augstākās kvalitātes izolācijas materiālu, ko var izmantot grīdas, bēniņu un plakano jumtu siltināšanai.

 

Tev arī varētu interesēt:

Uzsākti darbi Aizkraukles vidusskolā

29.05 2020

Objekti

Esam uzsākuši darbus Aizkraukles novada vidusskolas ēkas topošajā piebūvē, Draudzības krastmalā 5, Aizkrauklē.…

Pabeigta ORIGO paplašināšana

03.04 2020

Objekti

Ir noslēgušies darbi pie tirdzniecības centra “Origo” paplašināšanas un biznesa centra “Origo One”…

Nosiltinies un pavadi laiku ar saviem tuviniekiem

13.03 2020

Jaunumi

Laikā, kad silti ieteikts pavadīt laiku mājās, esam apkopojuši mūsu kolektīva ieteikumus, kā lietderīgi pavadīt laiku mājās.  Varbūt kāds no šiem ieteikumiem būs noderīgs arī tev. Grāmatu lasīšana; Dārzu darbu plānošana un īstenošana; Pavasara tīrīšana drēbju skapī…

Atbalstām Latvijas bobslejistus

09.03 2020

Jaunumi

Mūsu bobsleja draugi Jānis Miņins un Ivo Erdmanis Eiropas senioru bobsleja kausā Europapokal der Senioren…

Semināru cikls “Mūsdienīgi un inovatīvi celtniecības risinājumi”

20.01 2020

Jaunumi

Janvārī un februārī viesosimies vairākās Latvijas pilsētās ar būvniecības semināru ciklu “Mūsdienīgi un…

Noslēdzas darbi pie Jaunās Teikas

27.12 2019

Objekti

Gada nogalē ir nodota ekspluatācijā Jaunās Teikas kompleksa biroja ēka “Henrihs”, kurā esam…

Sazinies ar mums

Sazines ar mūsu pārstāvjiem!

Ziņa veiksmīgi nosūtīta

Kaut kas nogāja greizi!